trafic site

Termeni si conditii

Conditii de utilizare ("Termeni si conditii")

Ultima actualizare: 16 oct 2015

Va rugam sa cititi aceste Conditii de utilizare ("Termeni", "Condiții de utilizare") cu atenție înainte de a utiliza www.quizuri.ro ("Serviciul"), operat de www.quizuri.ro ("noi", " noi ", sau" noastră ").

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu pot accesa serviciul.

Conturi

Când creați un cont cu noi, trebuie să ne furnizeze informații care sunt corecte, complete, actuale si in orice moment. Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a Termenilor, care poate duce la rezilierea imediată a contului dvs. cu privire la serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parola pe care le utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni în cadrul parola, dacă parola este cu serviciul nostru sau un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu divulge parola unei terte parti. Trebuie să ne anunțe imediat după ce a luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizata a contului.

Link-uri către alte site-uri Web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri sau servicii web terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de www.quizuri.ro.

www.quizuri.ro nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidențialitate, sau practicile de orice site-uri sau servicii web ale tertilor. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca www.quizuri.ro nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea cu privire la orice conținut, cum ar, bunuri sau servicii disponibil pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm insistent să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale site-urilor Web sau servicii de la terți pe care le vizitați.

Legea care reglementează

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din India, fără a ține cont de conflictul de dispozițiile de drept.

Incapacitatea noastra de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi în ceea ce privește serviciul nostru, și elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare, să avem între noi în ceea ce privește Serviciul.

Modificări

Ne rezervam dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești termeni în orice moment. Dacă o revizuire este semnificativ, vom încerca să furnizeze cel puțin 30 de zile înainte de noi termeni care au efect. Ceea ce constituie o schimbare de material va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea pentru a accesa sau de a folosi serviciul nostru după aceste revizuiri intra în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să nu mai folosiți serviciul.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acesti Termeni, vă rugăm să ne contactați. la admin (a) quizuri punct ro